Våre tjenester

Våre serviceteknikkere er både anerkjente ogerfarne. Med 24/7 ambulerende tjeneste så er vi i posisjon for å gi dere den perfekte service. Vårtnedslags felt er bygg/anlegg, gruveindustrien,eiendoms markedet/kloakk, samt utleie markedet.Når dette kombineres med vår erfaring, kunnskap,og ikke minst entusiasme, gir det deg som kundedet perfekte partnerskap

Les mer om våre tjenester under.

Slamsuging

Vi vil fra 01.05.2016 tilby våre kunder tømming og rengjøring av pumpe-kummer. Vi vil også tilby faste avtaler på dette. Mer info kommer når utstyret er på plass.

Les mer

Utleie

Vi har utleie av pumper i alle størrelser.

Alt fra små dekkepumper som suger opp fra gulvet ditt, og helt opp til store dieseldrevne pumper som pumper inntil 12500 liter pr min. Vi skaffer selvfølgelig større på forespørsel.

Les mer

Salg / Service

Vi tilbyr pumper innenfor VVS/VA og Entreprenørmarkedet. Våre serviceteknikere kan også utføre service/reparasjon på alle typer pumper, vi kommer gjerne på befaring for å gi deg et uforpliktende tilbud.

Les mer

Døgnvakt

Våre serviceteknikere løser akutte situasjoner. Med velutstyrte biler og et rullerende 24 timers vaktsystem, ivaretar vi våre nåværende og fremtidige kunders sikkerhet. Kunder med kontrollavtale har alltid første prioritet!

Les mer